Gimnàs.

Espai complet on trobaràs el que necessites per treballar tant cardio, culturisme com fitness a Barcelona. Les nostres habitacions disposen de màquines d'última generació, amb diferents tipus de maquinària per poder treballar totes les parts del cos.

+16. 000 quilos

En equipament

+40 màquines

Per habitació

Inclou classes dirigides,zona de spa i solàrium amb Calistenia

Comptem amb l'assessorament continuat d'instructors especialitzats, ambàmplia experiència en el sector del fitness,on se li realitzaran avaluacions personals, rutines d'entrenament i exercicis personalitzats als seus objectius i per ajudar tant a principiants com avançats en el món de la formació i culturisme.

Les rutines es realitzen al gimnàs durant 3, 4 o 5 dies. La taula d'exercicis al gimnàs pot ser de volum o definició, per perdre pes o guanyar múscul. Les rutines d'exercici es personalitzen tant per a dones com per a homes.

El monitor del gimnàs sempre estarà allà per donar-li consells i es posa en forma com vostè proposa.

Juntament amb nosaltres vostè pot aconseguir els seus objectius si es tracta de culturisme com la definició. Disposem de dos centres a Barcelona (Eixample i Sarrià- Sant Gervasi), amb botiga per satisfer totes les seves necessitats.

X-Fit Gym marca la diferència amb la nostra atenció personalitzada. No dubti en visitar les nostres instal·lacions i conèixer els nostres horaris, tarifes i preus!